Young Living | Essentiële Olien

Young Living

Bloom werkt in de studio met de essentiële oliën van Young Living.
Met name bij yogalessen wordt de Dewdrop diffuser met een passende olie vaak ingezet.
Wanneer de oliën op deze manier vernevelen, dan kan het via de inademing zijn werk doen.

Waarom Essentiële oliën?

Essentiële oliën kunnen ons zowel fysiek als mentaal wat ondersteuning geven. Als mens zijn we constant aan veranderingen onderhevig. Ons lichaam heeft soms heel wat te verduren. Het evenwicht kan hier en daar verstoord zijn. Ons lichaam is altijd bezig om gezond te blijven en het evenwicht te herstellen. Essentiële oliën kunnen daar bij helpen.
Ook voor emotionele balans en rust kunnen essentiële oliën goed ingezet worden.

Waarom Young Living?

Het zijn 100% pure essentiële oliën. Young Living hanteert het Seed to Seal principe. Dat wil zeggen dat ze het hele proces, van het gereed maken van de grond (geen pesticiden), het zaadje, de groei en bloeitijd, het oogsten, de manier en tijd van het destilleren, het testen van kwaliteit (ook een onafhankelijk bedrijf test hun oliën) tot in het flesje.

Meer weten? 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op. Alle producten zijn via mij te bestellen.

Zelf regelen?
Het is mogelijk om de essentiële olien bij mij te bestellen, maar je kunt ze ook zelf bij Young Living aanschaffen (mits je een account aanmaakt).

Voor het inschrijven als klant bij Young Living, zodat je zelf essentiële oliën kan aanschaffen, kun je  de volgende link naar de inlogpagina van Young Living gebruiken.

Je kunt dan het formulier invullen, als het goed is staat mijn ID nummer 16595081 ingevuld bij introductiepersoon en sponsor. Betalen kan met een creditcard, met PayPal of via bankoverschrijving.

 

Ik ben een onafhankelijke distributeur bij Young Living. Mijn Young Living ID is: 16595081

Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Deze website pagina is informatief bedoeld. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor het gebruik en omgaan met deze info door anderen. Ik raad aan om altijd een arts te vragen als men medicijnen gebruikt of ziekten heeft bij het gebruik van etherische oliën. Deze info vervangt geen medische raad of hulp door artsen.