Yoga voor bedrijven

Bedrijfsyoga is een doeltreffende manier om in de gezondheid van medewerkers te investeren. Het draagt bij aan een positieve sfeer op de werkvloer, gaat de vorming van stress in een vroeg stadium te lijf, dringt het ziekteverzuim terug. Werknemers die goed in hun vel zitten, doen hun werk sneller en beter en houden dat ook nog eens langer vol. Bedrijfsyoga vermindert stress, bevordert positief denken en verhoogt de motivatie.

Bloom Yoga & Pilates verzorgt op een professionele manier yogasessies en workshops. Dit kan een eenmalige activiteit zijn of sessies met een vaste frequentie, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

Yoga workshop
Een korte workshop kan bijvoorbeeld plaatsvinden als intermezzo tijdens een congres of vergadering om het hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen. Verder is het mogelijk om tijdens een bedrijfsuitje, teambuildingsessie of bijeenkomst een yogasessie te organiseren.

Het is ook mogelijk om  een thema tijdens de workshop aan bod te laten komen, bijvoorbeeld ‘samenwerken’, of ‘transformatie’ etc.

Yoga op reguliere basis
U kunt uw medewerkers en/of collega’s wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een yogasessie aanbieden.
Een yogales kan bestaan uit fysieke oefeningen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en meditatie-oefeningen. Vaak bestaat een yogales voor bedrijven uit een combinatie van deze oefeningen, afgestemd op de behoefte.

Fysieke oefeningen helpen onder andere bij stijfheid door veel zitten of verkeerd bewegen, een stijve nek en verkrampte schouders, lage rugpijn. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen helpen bij het loslaten van spanning, beter om kunnen gaan met stress. Meditatie-oefeningen wekken een gevoel van innerlijke rust op. Een bijkomend voordeel is dat een wekelijkse yogasessie kan bijdragen aan een bewuste en gezonde levensstijl.

Lessen worden in de yogastudio in Beusichem of bij het bedrijf op locatie gegeven.
Het enige wat nodig is, is ruimte, de benodigde materialen worden meegenomen.

Uitproberen?
Wil je je collega’s de voordelen van yoga laten ervaren? Wat denk je bijvoorbeeld van een wekelijkse lunch-yoga-sessie? Of gewoon is een keer uitproberen na een vergadering of bijeenkomst? Dat kan op kantoor of in de yogastudio in Beusichem.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met Bloom op.
Een bedrijfsyoga sessie boekt u al vanaf € 87,50 per uur incl. btw. In een vrijblijvende offerte wordt rekening gehouden met de inhoud van het programma, de lengte van de les, het aantal deelnemers, en of er reistijd en kilometerkosten worden gemaakt.
Neem contact met ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.