Health Coach

 Hulp bij een gezonde levensstijl                     

Een gezonde levensstijl begint met een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Het voorkomen van stress en voldoende rust horen hier ook bij. Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl vergt soms een flink aantal veranderingen. Het is niet makkelijk om in je eentje die veranderingen voor elkaar te krijgen en vast te houden. Daarom is het handig een coach in te schakelen.

Als health coach kan ik je helpen om jouw doelen voor een gezonde levensstijl vast te stellen, en waar nodig en gewenst samen met je aan de slag te gaan om die doelen te bereiken.

Elke persoon is uniek. Daarom maak ik voor iedereen dan ook zijn of haar eigen individuele plan. Dat is op het gebied van sport en bewegen, en indien gewenst kan aanvullend ook advies en coaching op het gebied van gezonde voeding en/of afvallen gegeven worden.

Voedingsadvies

Sport je voldoende en heb je behoefte aan advies over je voeding? Dat kan natuurlijk ook!

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden: er is een voedingsprogramma voor 10 weken beschikbaar.
Maar je kunt ook eenmalig een afspraak maken, waarbij we jouw voeding en gewoontes goed doorspreken, en ik op basis daarvan een analyse maak hoe het met jouw voeding gesteld is, en je natuurlijk advies krijgt wat er eventueel anders of beter zou kunnen.  Kijk hier voor meer informatie en tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *