Hoe werkt het?

Persoonlijk plan

Als personal trainer en coach stel ik een plan voor je op, wat specifiek voor jou geschikt is. Afgestemd op jouw wensen en doelen.

Het plan is er op gericht om jouw doelstellingen binnen een bepaalde termijn te bepalen. Waarbij we natuurlijk ook subdoelen stellen voor de korte termijn, en misschien ook wel lange termijn doelstellingen wat de volgende stap zou kunnen zijn. Tussentijds meten we waar we staan, en waar nodig stellen we bij, of passen we het plan aan om de gewenste doelen wel te behalen. Maatwerk dus!

Je kunt alleen voor de trainingen gaan, maar als je wilt, kun je ook aanvullend voedingsadvies bijboeken. Up-to-you!

 

Mogelijkheden

1-op-1 of 1-op-2

Je kunt mij als personal trainer boeken voor 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding.
Bij 1-0p-1 werk je exclusief met de personal trainer, bij 1-op-2 ga je samen met je partner, een vriend of een familielied aan de slag. Bij deze 1-op-2 training krijgt iedere individu natuurlijk wel zijn eigen trainingsplan, maar worden de activiteiten gelijktijdig gedaan.

In overleg zijn ook small group trainingen mogelijk.

Frequentie

Het is mogelijk om meerdere keren per week met persoonlijke begeleiding aan de slag te gaan, of 1x per week of 1x per 2 weken.
Wanneer je kiest voor 1x per week of 1x per 2 weken, zullen je de tussentijdse training(en) zonder begeleiding doen. Ik geef je natuurlijk wel advies welke trainingsvorm dan het meest geschikt zou zijn.