One day retreat 18 maart

Op zaterdag 18 maart organiseert Bloom een heerlijke dag vol inspiratie en ontspanning. Hiervoor gaan we naar een mooie landelijke locatie in de Betuwe, in de buurt van Kapel Avezaath (Tiel). Deze dag is een cadeautje voor jezelf; een dag uit je hoofd, in je lijf. Een dag waar in je meer inzicht krijgt in je gedachten en emoties. Een dag waarin je meer innerlijke balans en rust vindt. 

Op 18 maart gaan we richting het voorjaar. Van alle seizoenen is de lente mijn favoriet: Iedere lente ben ik weer geraakt door het feit dat alles altijd weer opnieuw begint. Op sommige momenten kan ik veel kracht halen uit de geruststellende gedachte dat je net als de blaadjes aan de boom altijd weer opnieuw kan beginnen. Bij de start van de lente gaan we voorzichtig nadenken over welke zaadjes jij wilt planten. In een rustig tempo beetje mijmeren over mogelijke plannen en nieuwe gewoontes.


Op de agenda staan o.a. slow & yin yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie, schrijfopdrachten en andere mooie oefeningen. Een dag op het speelveld van yoga, ademwerk en coaching: Er is rust, ontspanning en soms een beetje inspanning. Inspirerende sessies over je goed voelen en wat daar voor nodig is, over hoe je jouw verlangens en behoeften (h)erkent.

Iedereen kan aan de dag meedoen. Ervaring met yoga is niet nodig.
Ook staat een heerlijke, gezonde (vegetarische) lunch op het programma, en kun je de hele dag koffie, thee, water, sapjes en kleine versnaperingen pakken. De gehele dag wordt begeleid door Jacinta.

De dag gaat om 10 uur van start, op een prachtige locatie in de Betuwe. Het retreat is inspirerend, positief en down-to-earth. De kosten voor de hele dag bedragen 99 euro. Inschrijven kan via het rooster.

Meer weten? Heb je een vraag?
Mail dan naar info@yogastudiobloom.nl

Impressie van het retreat op 21 januari jl.

Annuleringsvoorwaarden:

Annulering kan worden gedaan door een e-mail te sturen aan info@yogastudiobloom.nl
Tot drie weken van te voren (tot 27 februari) zijn de annuleringskosten gratis, minus 10 euro administratiekosten.
Tot 2 weken van te voren (t/m 4 maart) wordt 50% van de kosten terugbetaald. 
Een week van te voren (t/m 11 maart) wordt 25% van de kosten terugbetaald. Daarna zijn de annuleringskosten 100%.

Bloom