Yoga

Waarom yoga?

Yoga verbetert je (sport)prestaties en vermindert stress. Een yogatraining is zowel fysiek als mentaal een inspanning en ontspanning. Eigelijk train je om de beste versie van jezelf te blijven.

Yoga houdt je lichaam fit, sterk en flexibel, zonder je lichaam en grenzen in gevaar te brengen. Je werkt aan kracht, mobiliteit en evenwicht. Je spieren krijgen een echte wake-up call tijdens yogalessen. Met geduld en regelmatige beoefening word je sterker en leniger dan je ooit had durven dromen! Yoga kan met een verschillende fysieke intensiteit gedaan worden. De houdingen in een yogales kunnen zelfs zomaar een grotere uitdaging zijn dan de gemiddelde work-out die je gewend bent te doen.

Daarnaast is yoga een prima manier om je hoofd leeg te maken en wat stress te reduceren. Tijdens de yogales zul je merken dat je zo gefocust bent op de houding, dat er geen ruimte is voor gedachtes over werk, rekeningen of andere zaken. Je bent volledig in het hier en nu, en dat brengt rust in het hoofd. Na de les voel je je ontspannen en geaard. De combinatie van een goed voelend lichaam en geest is hét recept voor gezondere manier van leven.

Voor prive-lessen en yogatraining kun je contact met me opnemen.

Yogamat, bolster of meditatiekussen nodig? Kijk dan eens bij Spiru!