Tarieven voor Voedingsadvies

Afvallen met blijvend resultaat!

Afvallen lukt niet (meer)? Hulp nodig om af te vallen met een blijvend resultaat?  Onderzoek wijst uit dat afslanken onder begeleiding effectiever is, dan zonder begeleiding.

Of vraag je je af of je wel de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, passend bij het (sportieve) leven wat je hebt, of wil je advies hoe voeding jou meer energie kan geven? Hoe je gezond kan eten, zodat je je weer fit voelt?

Kies voor een persoonlijk voedingsprogramma en advies op maat. Geen crash-dieet, geen hongergevoel, maar op een rustige manier afvallen. Een dieet die je nieuwe eetgewoontes aanleert en er voor zorgt dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Geen dieet dus eigenlijk. Gezonde voeding die past bij jou levensstijl, zodat je veel energie hebt, geen honger hebt, en – indien dat de wens is – nog afvalt ook.

Hoe werkt het:

Tijdens het intake-gesprek bespreken we je huidige voedingsgewoontes en voeren we een 0-meting uit. Je kunt dan ook aangeven wat je wensen, doelen en vragen zijn. Op basis van die informatie stel ik een programma voor je op, en stellen we gezamenlijk vast wat realistische doelen zijn.

10 weken programma

Je gaat vervolgens 10 weken lang aan de slag met een voedingsprogramma, en komt elke 14 dagen langs voor een ‘check’. Tijdens die ‘check’ vindt een weging plaats, en bespreken we hoe het gaat, wat lastig is, en natuurlijk ook vooral wat wel goed gaat. Handig als je weet dat een stok achter de deur jou net dat zetje en motivatie geeft om door te zetten.

Wat kun je verwachten:

Voedingsplan, inclusief menuvoorbeeld uitgewerkt voor 1 week.
Aanvullende ideeën voor ontbijt, lunches en tussendoortjes.
Algemene richtlijnen.
Eventueel advies over beweging
intakegesprek (1 uur) en 5x afspraak van 30 minuten (in week 2, 4, 6, 8 en 10)

Tarieven:

1 persoon         € 175,- (incl btw)
2 personen      € 275,- / € 137,50 per persoon (incl btw)

Een groot aantal personen hebben het 10-weken-voedingsprogramma al gevolgd, en de resultaten zijn heel positief. De meeste personen zijn tijdens het 10-weken-programma tussen de 6 en 10 kilo afgevallen, en voelen zich veel fitter, lekkerder in hun vel, en hebben beduidend meer energie!

 

Eenmalig consult incl. voedingsadvies

Na de afspraak waarin we uitgebreid alles rondom jouw voedingsgewoonten doorspreken, maak ik een analyse van je huidige gewoontes, en schrijf ik een advies hoe je je voeding kunt aanpakken en aanpassen. Deze spreken we door tijdens een vervolgafspraak van een half uur. Hierna ga je zelf aan de slag, en je maakt pas weer een afspraak als je daar behoefte aan hebt.

Wat kun je verwachten:

Voedingsplan, inclusief menuvoorbeeld uitgewerkt voor 1 week.
Aanvullende ideeën voor ontbijt, lunches en tussendoortjes.
Algemene richtlijnen.
intakegesprek (1 uur) en 1x afspraak van 30 minuten

Tarief   € 85,-

Meer weten of een afspraak maken? Mail of bel me: 0650651323.