De verschillende lessen

Er staan verschillende yoga- en pilateslessen op het rooster. Je zit niet vast aan een vaste les per week. Je kunt per keer bekijken welke les je wilt volgen.

Pilates 

Pilates is gebaseerd op de 100 jaar oude methode Joseph Pilates, en op basis van de actuele wetenschappelijke inzichten toegankelijk gemaakt voor iedereen. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters.

Yin Yoga

Yin Yoga richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Je blijft lang in dezelfde houding zodat de diepliggende niveaus in je lichaam worden bereikt. Dankzij het rustige tempo is een Yin les door iedereen te volgen. Yin Yoga geeft ook verlichting bij (lage) rug-, nek- en schouderklachten. Yin Yoga geeft je de ruimte om je spieren los te laten waardoor je ze als het ware weer wat oprekt en volledig laat ontspannen. Yin Yoga bevat elementen van mindfulness en heeft een rustgevend karakter.

Flow Yoga

Flow Yoga is een dynamische vorm van yoga voor een sterk en gezond lichaam. De lessen zijn afwisselend, er zit veel flow in een les. De individuele houdingen worden in een aaneengeschakelde serie beoefend. De ademhaling, die de verbinding vormt tussen lichaam en geest, speelt hierbij een belangrijke rol. Door beoefening van Flow Yoga verbeteren niet alleen je conditie, spierkracht en souplesse, je voelt je ook energieker en kalmer. Dit is een Yang vorm van yoga beoefening

Easy Flow Yoga

Een rustigere les dan Yoga Flow. Meer zachtere houdingen, die minder fysieke kracht vereisen. Een les waarin zowel ontspanning als spierkracht en souplesse centraal staan. In een wat trager tempo, met meer nadruk op ademhaling.

Fit Fusion

Fit Fusion is een mix van PowerYoga en Functional fitness training. Heb je zin in een intensieve training voor het gehele lichaam, die zowel PowerYoga, Fitness als Bootcamp elementen bevat? Dan is Fit Fusion wat voor jou!

De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten.