De verschillende lessen

Er staan verschillende yoga- en pilateslessen op het rooster. Je zit niet vast aan een vaste les per week. Je kunt per keer bekijken welke les je wilt volgen.

Pilates  

‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en stretch zijn de sleutelwoorden. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters.

Yin Yoga

Yin Yoga richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Je blijft lang in dezelfde houding zodat de diepliggende niveaus in je lichaam worden bereikt. Dankzij het rustige tempo is een Yin les door iedereen te volgen. Yin Yoga geeft ook verlichting bij (lage) rug-, nek- en schouderklachten. Yin Yoga geeft je de ruimte om je spieren los te laten waardoor je ze als het ware weer wat oprekt en volledig laat ontspannen. Yin Yoga bevat elementen van mindfulness en heeft een rustgevend en ontspannend karakter.

Easy (flow) yoga

Easy (flow) yoga is een les vol zachte houdingen waarbij de ademhaling wordt gebruikt om rust en ruimte in je lichaam te creëren. Voor iedereen toegankelijk, all levels. Mix van hatha yoga, tai chi, ademhalingsoefeningen en een vleugje yin. Voel je kalm en in balans na afloop!

Sup Yoga

Yeah! Yoga op een sup board, hoe fijn is dat?!

Met Sup Yoga ga je met een stevig speciaal gemaakt sup board op het water (niet al te ingewikkelde) yoga poses uitvoeren. De combinatie van het buiten zijn, tussen het groen en de rust van het water is iets wat veel mensen blij maakt. Milde yoga oefeningen, terwijl je kalm op het water drijft. Heerlijk toch?!

De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten.

Studio Bloom