Specials & extra lessen

Specials & extra lessen!

Een overzicht van de extra lessen op vrijdag, zaterdag en/of zondag en speciale lessen die niet op het reguliere rooster staan.

SPECIALS |December 2019 

****

Zondag 8 december Yin Yoga

10.00 – 11.30 uur | YIN YANG YOGA| Thema: Winter

Een fijne les om de zondag mee te starten. Een mooie combinatie van Yin en Yang in 1 les. Het thema van deze les is ‘Winter’, een thema wat mooi past bij het seizoen wat dan (bijna) van start gaan. Het seizoen waarin de natuurlijk zich terugtrekt, naar binnen keert. Om in de lente weer uitgerust en vol plannen te ontkiemen. Net als de natuur kunnen ook wij – mensen – meebewegen met de seizoenen. Naar binnen keren, aandacht voor jezelf en wat dicht bij je is.

We starten met yang yoga – een zachte flow yoga en we eindigen met yin yoga. Yang voor de kracht en souplesse, yin voor de rust en stretch.
Tijdens deze les kun je alle onderdelen van je lichaam goed te voelen, kom je meer in contact met jezelf en (dus) je lichaam.
De les wordt gegeven door Mirjam (yang) en Jacinta (yin). Doe je mee?

Na afloop is er natuurlijk thee.

Let op: deze les is voor leden 1 strip van je kaart. Voor niet-leden kost de les € 15,00.
Reserveren voor deze yin op zondag is verplicht. Er zijn maximaal 15 plaatsen voor deze workshop beschikbaar. Reserveer door een mail te sturen: info@yogastudiobloom.nl

Yogastudio Bloom