Specials & extra lessen

Zondag 9 februari | 10.00 – 11.15 uur | Yin Yoga

En weer een fijne Yin Yoga op zondag. Thema van deze les is het hart. Het fysieke hart in je lichaam, het hart wat staat voor het centrum van gevoel n je. Met Valentijnsdag voor de deur een mooi moment om wat aandacht te besteden aan jouw hart 🙂
Met yin yoga heb je alle tijd om alle onderdelen van je lichaam goed te voelen en langzaam meer rek en soepelheid te brengen. Yin Yoga richt zo op het versoepelen van de diepere lagen in je lichaam, zoals het bindweefsel. Yin Yoga is daarnaast heel mindful, en het kan je leren dat rust en overgave je meer in contact brengt met je lichaam. In deze les zal veel aandacht voor ontspanning en ademhaling zijn.

De kosten voor deze les zijn 1 strip van je kaart, of 12,50 als je nog geen lid bij Bloom bent.
Aanmelden voor deze les op zondag is verplicht: info@yogastudiobloom.nl. Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar.

****

Zondag 23 februari | 10.00 – 11.15 uur | Yin Yoga

Yin Yoga & Essentiele olien; een match made in heaven!
Tijdens de yogahoudingen worden essentiële oliën gebruikt, waardoor je je yin yoga beoefening nog meer kan verdiepen. De oliën ondersteunen je op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. De essentiële oliën worden gebruikt in de diffuser, maar ook in olie op de huid (bijv handen). We werken met de essentiële oliën van Young Living, die ook vaak in de studio gebruikt worden. Met yin yoga heb je alle tijd om alle onderdelen van je lichaam goed te voelen en langzaam meer rek en soepelheid te brengen. Yin Yoga richt zo op het versoepelen van de diepere lagen in je lichaam, zoals het bindweefsel. Yin Yoga is daarnaast heel mindful, en het kan je leren dat rust en overgave je meer in contact brengt met je lichaam. In deze les zal veel aandacht voor ontspanning en ademhaling zijn.

De kosten voor deze les zijn 1 strip van je kaart, of 12,50 als je nog geen lid bij Bloom bent.
Aanmelden voor deze les op zondag is verplicht: info@yogastudiobloom.nl. Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar.

Zondag 8 maart | 2 benefiet yoga lessen

9.45 – 10.45 uur Yin Yang yoga
11.00 – 12.00 uur Yin Yoga

De opbrengst van deze 2 lessen gaan in onze sponsorpot.Wij lopen zondag 19 april mee aan de 1/4 marathon in Utrecht met en voor het
Helen Dowling Instituut (HDI). 

Doe je mee, help je mee? Door deelname aan (een van) deze lessen, sponsor je ons tijdens de 1/4 marathon van Utrecht. Hiermee zamelen we geld in voor het HDI. Het HDI helpt mensen met kanker (en hun naasten) bij de emotionele verwerking van deze ingrijpende ziekte. Met elke 250 euro die wordt opgehaald, kan het HDI een volledig behandeltraject financieren. Zodat iemand het dagelijks leven weer kan oppakken, het verlies leert te verwerken, het een plek te geven, te helpen accepteren en te helpen weer vrienden te worden met zichzelf en met het leven. Wil je meer weten over het hoe & waarom, klik dan hier voor uitgebreide informatie. 

Inschrijven voor deze lessen is verplicht,
er kunnen maximaal 16 personen per les meedoen. 

Voor deze les betaal je geen strip van je kaart, maar vraag ik je om een sponsorbijdrage van minimaal 10 euro (meer mag, en is fijn).
Bij bevestiging van  inschrijving voor de les ontvang je een betaalverzoek/link naar de sponsorpagina, je mag ook geld in de pot doen die deze dag bij Bloom staat. 

Yogastudio Bloom