Veelgestelde vragen

Wat doe ik aan?

Makkelijk zittende kleding. Joggingbroek en t-shirt is prima. Gezellige legging en hemd ook. Als je er maar soepel in kan bewegen.
Schoenen: Geen! Wel sokken die je kunt aantrekken bij grondoefeningen en bijv yin-yoga. Vind je blote voeten tijdens de les vervelend? Kijk dan eens of sokken met anti-slip aan de zool wat voor je is.

Welke lessen zijn geschikt voor beginners?

Eigenlijk kun je elke les meedoen, misschien met wat kleine aanpassingen. 

Kan ik me omkleden bij Bloom?

Er is geen ruimte om je om te kleden. Wel is er een toilet. 

Is Bloom voor iedereen toegankelijk?

Ja, natuurlijk! Iedereen is van harte welkom. Enige uitdaging is dat je een trap op naar boven moet kunnen nemen. 

Moet ik zelf een yogamat meenemen?

Nee hoor, dat is niet nodig. Voor de lessen binnen in de studio ligt alles voor je klaar. Het enige wat je zelf meeneemt is een doek of grote handdoek voor over de mat. Bij Pilates wel graag een dynaband meenemen (kun je eventueel voor 5,50 euro bij ons aanschaffen).
Bij Supyoga heb je niets nodig, het supboard en peddel liggen voor je klaar. Een setje droge kleding en een handdoek kan wel handig zijn. 

Kun je zelf kiezen welke les je doet?

Ja, als je een strippenkaart hebt, kun je zelf kiezen waar je zin in hebt. De ene keer kan dat een YinYoga op maandag zijn, de andere keer een Pilates op dinsdag. Of je komt de ene week 2x, en de week daarop niet. Wat bij jou het beste uitkomt. De strippenkaart kun je online aanschaffen (1-, 5- of 10-rittenkaarten). 

Voor SupYoga kun je een losse les boeken of een 5-rittenkaart aanschaffen. De tarieven van de SupYoga lessen zijn hoger dan die van de andere lessen, dus hiervoor is een separate kaart online beschikbaar. 

Hoe lang zijn de strippenkaarten geldig?

Een losse les is een maand geldig. De 5-rittenkaart is 3 maanden geldig, de 10-rittenkaart  is een half jaar geldig.

Mag ik beeld-, video- of geluidsopnamen maken van de lessen?

Nee! Uit privacy overwegingen mogen van de lessen geen opnamen gemaakt worden, tenzij hier uitdrukkelijke toestemming voor gevraagd en gekregen is.

Hoe kan ik bij Bloom betalen?

Je kunt de lessen online boeken en betalen. De online betaling is via Ideal of overschrijving. 

Heeft Bloom een privacy verklaring?

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) die van toepassing is, heeft Bloom een privacy en cookieverklaring opgesteld, waarin de uitgangspunten voor Bloom zijn vastgelegd. De verklaring kun je hier nalezen.

Bloom