Veelgestelde vragen

Wat doe ik aan?

Makkelijk zittende kleding. Joggingbroek en t-shirt is prima. Gezellige legging en hemd ook. Als je er maar soepel in kan bewegen.
Schoenen: Geen! Wel sokken die je kunt aantrekken bij grondoefeningen en bijv yin-yoga. Vind je blote voeten tijdens de les vervelend? Kijk dan eens of sokken met anti-slip aan de zool wat voor je is.

Welke lessen zijn geschikt voor beginners?

Eigenlijk kun je elke les meedoen, misschien met wat kleine aanpassingen. Echt geschikt voor ‘geen ervaring’ zijn de Pilates, Pilates Gym, Yin Yoga en Yin-Yang Yoga. De PowerFlow yoga en Fit Fusion kan ook op elk ‘ervaringsniveau’ meegedaan worden, maar zijn wel wat intensiever.

Kan ik me omkleden bij Bloom?

Er is geen kleedkamer. Op de begane grond zijn wel toiletten (dames- en herentoilet) met voldoende ruimte om je eventueel even om te kleden

Is Bloom voor iedereen toegankelijk?

Ja, natuurlijk! Dik, dun, jong, oud, man, vrouw, superlenig of zo stijf als een plank, iedereen is welkom. Maar… de studio is op de eerste etage, en alleen met trap bereikbaar. Je moet dus wel zelfstandig de trap op kunnen lopen.

Moet ik zelf een yogamat meenemen?

Nee, hoeft niet. Alle materialen die je nodig hebt, zijn bij Bloom beschikbaar. Yogamatten, kussens, blokken, dekentje, gewichten, noem maar op. Na de les maken we alles schoon, dus je hebt altijd een frisse mat.

Kun je zelf kiezen welke les je doet?

Ja, als je een strippenkaart hebt, kun je zelf kiezen waar je zin in hebt. De ene keer kan dat een Yin-Yang yoga zijn, de andere keer een Fit Fusion. Of je komt de ene week wel 2x, en de week daarop niet. Wat bij jou het beste uitkomt. Elke keer als je komt krijg je een stempel op je strippenkaart, als -ie vol is, moet je een nieuwe aanschaffen.

Hoe lang zijn de strippenkaarten geldig?

De 5-rittenkaart is 3 maanden geldig, de 10-rittenkaart en de 25-rittenkaart zijn een half jaar geldig.

Mag ik beeld-, video- of geluidsopnamen maken van de lessen?

Nee! Uit privacy overwegingen mogen van de lessen geen opnamen gemaakt worden, tenzij hier uitdrukkelijke toestemming voor gevraagd en gekregen is.

Hoe kan ik bij Bloom betalen?

Voorlopig krijg je een Betaalverzoek voor overschrijving van het bedrag van je bankrekening. Dit ontvang je via mail, sms of whatsapp en dien je per omgaande te betalen.
Ook is het mogelijk om (zo gepast mogelijk) contant te betalen.

Heeft Bloom een privacy verklaring?

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) die per 25 mei van toepassing is, heeft Bloom een privacy en cookieverklaring opgesteld, waarin de uitgangspunten voor Bloom zijn vastgelegd. De verklaring kun je hier nalezen.